8:00 - 16:00
Nie wiem jak was, ale mnie to już podwójnie niepodobają się menu podawane w formie zadrukowanej, czarno-białej płachty A3... co to za dziwna moda? Z czego ona wynika? Nie wydaje mi się to praktyczne - przecież po każdym kliencie taka karta ląduje w koszu. A jakie to marnotrastwo papieru! Byłam ostatnio w lokalnej pizzeri, zamówłam 1 napój, karta się ufajdała, nikt już z niej nie skorzystał...
Oczywiście włącza mi się tutaj mój " firmowy patriotyzm" bo takie papierowe karty odbierają nam klientów! Ale obiektywnie rozważmy wszytkie za i przeciw :)
Karta papierowa bo....tania, krótka, przejrzysta...
Karta w naszej oprawie... niekoniecznie tania, ale jak się przeliczy na 3 lata użytkowania to może i taniej wyjdzie, może być krótka ( bo jednostronna), może być na same kartki do szybkiej i częstej wymiany ( bo model Klemmix), może być nowoczesna, może być przejrzysta, wielokrotnego użytku, stanowiąca integralną część wystroju wnętrza, stanowi wizytówkę restauracji!
Nie potrafię odaleźć zbyt wielu argumentów popierających karty papierowe... chyba zacznę walczyć z tą plagą, spakuję do torebki katalogi i następnym razem jak pójdę w sobotę wieczorem na spotkanie ze znajomymi to nie omieszkam zostawić po sobie śladu! Drżyjcie lokale z papierowymi kartami! Nadchodzę !